Relaxarea din Delta Moldovei

Potrivit monitorizărilor, „Eleşteiele Jijiei şi Miletinului” găzduiesc în mod regulat peste 20.000 de exemplare de păsări de apă.

Contactează-ne pentru rezervare

La plimbări cu barca/caiac

 

În minidelta din Larga Jijia trăiește singura colonie de lopătari din ţară, în afară de cea din Delta Dunării. Tot aici se află și una dintre cele mai mari colonii de stârci din România.

Cine se încumetă să facă o plimbare cu barca pe luciul celor 50 de heleștee din Larga Jijia poate asista la un spectacol fascinant, mai ales atunci când sutele de păsări își iau zborul.

Prețul pentru a închiria o barca sau un caiac pentru o oră este de 30 de lei

Pescuitul

Larga Jijia este și cel mai cunoscut paradis al pescarilor din zonă. Fără să ținem cont de poveștile de pe malul bălții, ci doar de poze și filme, capturile sunt impresionante, peste 20 de kilograme.

Pescarii care vor să-și întindă undița în Delta Moldovei pot prinde un crap topless de Jijia, care nu se găsește nicăieri în țară, este creația noastra și a unui colectiv de cercetare.
Prețul pentru o zi de pescuit costa între 70 și 90 de lei

Plimbări în natură

Delta Moldovei este un loc ideal pentru păsările de apă și limicole, aici aflându-se și cea mai mare colonie de stârci, lopătari și egrete din Moldova. În plus, în zonă poți vedea aproape toate speciile de păsări existente și în Delta Dunării, dar într-un număr mai mic de exemplare.

În Delta Moldovei trăiesc și vidre, vulpi, mistreți și căprioare, de aceea veți putea explora doar o parte din acest colț de rai pentru a evita orice întâlnire neplăcută cu animalele sălbatice si care sunt considerate periculoase.

După o plimbare de poveste, vă așteptăm la masă.

 

Hai în Deltă

Complex Delta Moldovei

Sat Larga Jijia, Str. Pescarilor nr.32, Com.Movileni, Jud. Iasi

Te așteptăm cu drag

Despre Noi

Despre noi

Contact

ANPC

GDPR

Legaturi Externe

ProTv

Adevarul

Romfilatelia

Observatornews

Metode de Plata

Pescuit – doar cash

Restaurant – cash&card

Rezervari

0749 111 575

contact@complexdeltamoldovei.ro

Sat Larga Jijia, Str. Pescarilor nr.32, Com.Movileni, Jud. Iasi


©ComplexDeltaMoldovei
Toate drepturile rezervate. Website construit de KnowZone
Call Now Button